Lieftinckstraat 20a, 2672 DT Naaldwijk

Over Praktijk MMIXX

Werkwijze

Samen plannen wij telefonisch of per mail een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek in. Tijdens het intakegesprek maken wij kennis met elkaar en wordt de hulpvraag duidelijk. Er wordt in overleg een plan van aanpak gemaakt, waarin de planning zal worden besproken en daarmee een realistische schatting van de kosten kan worden gemaakt. Na het eerste gesprek volgt een overeenkomst met doelen en start het begeleidingstraject.

Er wordt tijdens de sessies oplossingsgericht gecoacht en ik maak gebruik van verschillende therapeutische interventies, zoals motiverende gespreksvoering, psycho-educatie en aspecten uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Rationeel Emotieve Therapie(RET). Soms kunnen we besluiten een (familie)opstelling te maken, waardoor we systemisch te werk gaan. Ook kunnen we ervoor kiezen Neuro Emotionele Integratie (NEI) toe te passen. Ieder traject vergt maatwerk qua aanpak.

Op de dienstverlening van Praktijk MMIXX zijn de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing. Deze staan onderaan elke pagina.

Mendy van koppen

Dit ben ik; Mendy van Koppen, het gezicht achter Praktijk MMIXX.

 

Vuur

Na twaalf jaar werkervaring in het ziekenhuis als verpleegkundige heb ik kennis gemaakt met de commerciële wereld in de jaren dat ik samen met mijn partner een makelaarskantoor runde, waarvan ik veel geleerd heb. In de zoektocht naar mijn echte kwispel en met mijn onstilbare leerhonger heb ik diverse opleidingen op het gebied van coaching, gedragstherapie en systemisch werk gevolgd. Die opgedane kennis, in combinatie met een vleugje levenservaring en de drive om iets voor anderen te betekenen komen nu samen in Praktijk MMIXX. Iemand die lekker in zijn vel zit straalt dat vaak uit; dat is waar ik het voor doe!

Basis

Inspiratie haal ik uit prachtige oude teksten die al eeuwenlang bewaard zijn gebleven en mijns inziens met hun tijdloosheid nog altijd zoveel waarheden in zich dragen. Zo geloof ik dat elk individu op zijn manier op zoek is naar ‘Ataraxia’; een oude Griekse term die een vorm van zielsrust omschrijft. De geestkracht van de mens, en dus de mogelijkheden voor iedereen om te veranderen zijn groots. Soms heb je alleen even een klein beetje ondersteuning nodig om kwesties vanuit een ander perspectief te bekijken of oplossingen te zoeken waar je dat eerder niet deed.  Graag help ik jou om je op weg te helpen in onafhankelijk denken.

Privé

Naast mijn werk voor Praktijk MMIXX ben ik druk met de vier mannen thuis. Drie opgroeiende zoons brengen vanzelfsprekend veel dynamiek met zich mee. Als er dan toch nog tijd over blijft lees ik graag, vind ik het heerlijk om met mijn partner een avondje uit te gaan of kan ik mezelf verliezen in schrijven. Ik ken, herken en ben mijn eigen doelgroep. Als ervaringsdeskundige kan ik mij meestal gemakkelijk inleven in mijn gesprekspartners. Woorden die mij omschrijven en waarvan ik overtuigd ben dat ze houvast bieden zijn ‘eenvoud’, ‘laagdrempelig’, ‘plezier’ en ‘duidelijkheid’.

Kennismaken?

Vul je gegevens in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten